Snygg detalj

Det finns mycket som gör att det ser snyggt ut hemma, det finns många bra saker som man kan göra för att det ska bli lite snyggare och att det ska kännas lite mer ombonat. Jag tycker att det är viktigt att det ser ombonat ut hemma att man känner att det är hemtrevligt. Det är något som min mamma alltid har varit duktig på och det är något som jag för söker att efterlikna hemma hos mig.
Ja något som jag tycker göra väldigt mycket om man har hus är att skaffa markiser. Det tycker jag gör att det blir mycket finare om mer omhändertaget ut. Om man vill leta efter snygga markiser så kan man komma efter markiser i bromma. Där ska det finnas fina markiser. 

Kul att göra skillnad 

Ja det är kul att kunna göra lite skillnad och se vad det är som man kan göra och hitta på i sitt hem. Och i sin trädgård för all del. Finns mycket kul som man kan hitta på och göra.
Ja det är kul om man gör något som man ser en skillnad på, så tycker i alla fall jag. Då blir det lite roligare tycker jag.
Just nu så är vi sugna på att måla om hemma, vill ha ljust grått hemma. Det är ljust men ändå inte vitt som kan bli lite tråkigt tycker jag. Plus att jag tycker att det blir snyggt när det blir en skillnad mot det vita taket, att se en kontrast tycker jag är snyggt.
Så det är det som vi funderar på att göra nu och det tror jag kommer att göra väldigt stor skillnad och det kommer att göra mycket då vi har snedtak som förstärker kontrasterna lite mer. Det ser jag fram emot att få se, så hoppas det blir av snart skulle vara kul.